/Dieta cu orez

Dieta cu orez

Orezul este un aliment bogat in proteine, minerale, vitamine si amidon. Nutritionistii afirma faptul ca acest aliment este foarte bun pentru acele persoane care vor sa mai dea jos cateva kilograme fara a tine vreo alta dieta sau fara a se infometa. Orezul contine foarte multi carbohidrati si prin acest lucru el ofera organismului energia de care are nevoie.

Tinand aceasta dieta vei capata un corp de invidiat, o piele catifelata, un par mult mai rezistent, dar si niste unghii foarte tari.

Dieta cu orez are un mare avantaj datorita faptului ca persoanele care o urmeaza nu vor mai simti nevoia sa manance cate ceva intre mese, deoarece orezul iti provoaca senzatia de satietate.

Durata acestei diete va fi de maxim doua saptamani, iar tu vei scadea in greutate usor pentru a nu-ti provoca dezechilibrari metabolice. In primele trei zile vei slabi in jur de un kilogram, dupa o saptamana corpul tau va fi mai slab cu trei kilograme, iar dupa ce au trecut cele doua saptamani vei avea o scadere de aproximativ 10% din greutate.