/Dieta cu morcovi – usoara si sanatoasa

Dieta cu morcovi – usoara si sanatoasa

Se intampla ca in ultimii ani, tot mai multi oameni sa aiba probleme cu greutatea corporala. Motivul unei cresteri in greutate in masa este de cele mai multe ori unul singur: alimentatia nesanatoasa. Impotriva acesteia ar trebui sa se ia cele mai multe masuri. Din pacate insa, din inconstienta sau pur si simplu din comoditate, multi prefera sa manance nesanatos si apoi sa stea cu nutritionistul langa iei si sa cheltuie un sac de bani pe metode nesanatoase pentru slabit. Apar apoi problemele din cauza pastilelor sau a infometarii si multi se trezesc ucisi aproape de ceva ce trebuia sa le schimbe viata. Ei bine, de asta de cele mai multe ori, cele mai sanatoase metode de slabire reusesc prin folosirea alimentelor naturale.

Una din aceste metode este si dieta cu morcovi. Se poate sa radeti la citirea acestui rand insa da, se poate slabi cu ajutorul unei diete cu morcovi. Aceasta dieta presupune mai exact un consum ridicat de morcovi. Deasemenea, pe langa faptul ca ajuta la slabit, consumul de morcov este recomandat deasemenea si pentru stimularea capacitatii intelectuale. Daca pur si simplu nu va plac morcovii insa, puteti incerca foarte bine una din multele diete expuse aici: http://www.slabesteusor.info/category/diete/.

Dieta presupune consumul de morcovi la micul dejun, la pranz, la cina si chiar si intre mese. La micul dejun puteti manca pur si simplu morcovi dulci dati pe razatoare, alaturi de o cana de ceai. La pranz puteti servi o supa de zarzavat alaturi de 500 grame de morcov fiert iar la cina, morconi si supa de linte.

Sursa: http://www.rodiete.com/