/De ce sa consulti medicul inainte de a lua medicamente si pastile de slabit

De ce sa consulti medicul inainte de a lua medicamente si pastile de slabit

In general, diverse tipuri de medicamente si pastile de slabit sunt disponibile in magazinele naturiste, farmacii sau online fara reteta si fara a fi nevoie de vizita la medic. Problema cu acest obicei de a cumpara suplimente si pastile de slabit fara reteta sta intocmai in faptul ca multe dintre acestea pot fi contrafacute, iar in lipsa unei recomandari clare a medicului, acestea pot proveni din surse nesigure.

Cele mai multe persoane se decid sa urmeze cure de slabit relativ spontan si urmeaza anumiti pasi ale acestora in regim propriu, facand adesea alegeri care pe langa faptul ca in realitate nu ajuta deloc la pierderea in greutate, pot ajunge chiar sa afecteze starea generala de sanatate sau sa aiba efect invers fata de cel asteptat. Acest obicei de a urma dietele “dupa ureche” sau de a incerca pastilele recomandate de o vecina si comercializate la tarabele din piata, sunt principalul responsabil pentru prostul renume pe care pastilele de slabit l-au avut mult timp. Adevarul este ca pastilele de slabit functioneaza, sunt o solutie practica si la indemana, insa doar in momentul in care sunt administrate in mod corespunzator, urmand sfatul medicului.

Avantajele vizitei la medic sau nutritionist

Inainte de inceperea unei diete, fie ca aceasta include sau nu medicamente si pastile slabit, se recomanda vizita la medicul de familie si/sau la nutritionist. Fiecare dintre acestia poate face o evaluare extrem de importanta care dicteaza mai apoi modul cel mai eficient in care se poate incepe si tine o dieta ce da cu adevarat rezultate.

Medicul de familie – vizita la medicul de familie este in mod special importanta atunci cand urmeaza a se folosi pastile sau suplimente naturale pentru slabit datorita faptului ca anumite ingrediente ale acestora pot reactiona cu alte tratamente pe care persoana le tine in paralel. Medicul este in masura sa faca analizele de sange necesare pentru a decide daca exista o carenta de vitamine sau minerale necesare organismuui ce in mod ideal trebuie corectata inainte de a incepe orice fel de regim pentru a evita efectele neplacute ce pot aparea pe termen lung in momentul in care dieta este inceputa, iar organismul nu este pregatit pentru efort.

Nutritionistul – fiecare dintre tipurile de medicamente si pastile slabit disponibile pe site-uri de genul pastileslabit.ro sau in magazinele fizice actioneaza intr-un anume fel. Combinatia de ingrediente are diverse efecte asupra persoanei care alege sa urmeze dieta: suprimarea apetitului, cresterea nivelului de energie, stimularea metabolismului, arderea grasimilor, etc. In functie de motivul pentru care fiecare persoana a ajuns in situatia de a se lupta cu kilogramele in plus, solutia ideala este alta. Nu exista o reteta a succesului general valabila pentru ca modul in care fiecare se ingrasa este diferit. Unele persoane mananca moderat, insa sunt prea sedentare, altele au in mod natural un metabolism lenes, iar altele pot fi persoane foarte active, dar supercompenseaza prin alimentatie. Nutritionistul este in masura sa determine exact care sunt cauzele pentru care persoana continua sa puna in greutate si poate recomanda astfel combinatia ideala de ingrediente active dintr-o pastila sau un alt produs de slabit ce da cu adevarat rezultate in cazurile individuale.