/Cura de slabire rapida

Cura de slabire rapida

Daca vrei sa scapi cat mai repede de cateva kilograme acumulate in aceasta perioada rece a anului trebuie neaparat sa urmezi aceasta cura de slabire. Este foarte usor de urmat deoarece nu contine alimente greu de cumparat. Aceasta cura iti permite sa mananci pana te saturi si spre surprinderea multora dureaza doar 10 zile, in care vei scapa de 5 kilograme garantat.

Tot ce trebuie sa faci este sa elimini din alimentatia ta zaharul si amidonul, iar peste asta sa iti fortezi organismul ca sa isi ia energia din depozitele de grasime acumulate.

Mai jos aveti dieta pe care trebuie sa o urmezi timp de 10 zile:

La micul dejun vei putea sa mananci o jumatate de grapefruit sau un pahar de suc de grapefruit, doua oua fierte, doua oua fierte, doua felii de sunca presata, fara grasime

La pranz vei manca o jumatate de grapefruit sau un pahar de suc de grapefruit, carne de pui sau de peste slaba si o salata fara sos.

Cina trebuie sa fie saraca in calorii asa ca ai voie o jumatate de grapefruit, carne de pui sau de peste slaba si legume foarte multe inafara de cartofi, porumb, mazare sau soia.