/Cum sa cumperi haine pentru nou-nascut

Cum sa cumperi haine pentru nou-nascut

Ce trebuie sa avem acasa la sosirea nou-nascutului, este o problema ce se revarsa la tot mai multa lume, iar pentru unii dintre noi, devine cu adevarat principala problema. Printre articolele necesare, putem enumera hainutele, articole de puericultura mica (biberoane, suzete) si mare (in care intra patutul de lemn, salteaua, lenjeria).

Ne vom rezuma in mod special la haine frumoase, pentru cel micut. Hainutele pentru setul de maternitate trebuie sa aibe in componenta sa 2 camasute, 2 caciulite, un pantalon cu salopeta, o paturica over-all, eventual cu gluga. Pentru venirea acasa, trebuie sa aveti pregatite 6 seturi de imbracaminte.

Multi dintre parinti au confirmat faptul ca alegerea primelor hainute pentru nou-nascut este cea mai dificila dintre toate. Daca veti crede ca totul se va rezuma la design, culoare si numeroasele detalii pe care le puteti gasii pe acele hainute, va inselati amarnic.

Inca de la inceput trebuie sa va rezumati la marime, care este foarte importanta. Avem cazuri in care copilul este nascut prematur, unde trebuie sa avem dimensiuni speciale pentru hainute, dar si cazuri in care copilul are o greutate normala, si unde veti avea hainute de dimensiuni mai mari.

Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont, este si ce fel de haine trebuie cumparate, aici rezumandu-ne la sezon rece sau cald, hainute de interior sau exterior.

Sunt nenumarate aceste aspecte, unele enumerate mai sus, iar dumneavoastra trebuie sa tineti cont obligatoriu!