/Sanatatea si distractia!

Sanatatea si distractia!

Acestea sunt doua dintre cele mai importante ‘elemente’ din viata unui om, evident ca sanatatea e mai buna ca toate, insa si distractia conteaza intr-o masura foarte mare.
De aceea, am decis sa va scriu acest articol ca o recomandare. Nu este rau ca macar 1 ora pe zi sau ma rog, la 2-3 zile o persoana sa incerce sa se joace la calculator pe diferite site-uri, asta ar putea ajuta din mai multe puncte de vedere.
Daca vorbim despre buna dezvoltare intr-un mediu bun si educativ al unui copil, intotdeauna trebuie sa stiti ca jocurile si joaca in general, fac bine pentru psihicul micutilor, practic joaca este cea care ii face sa interactioneze cu mediul. Totusi, daca ii invatiti pe cei mici la calculator inca de la varste fragede aveti grija sa nu exagereze, dependenta este foarte mare si periculoasa. In timp ce cresc ei vor cauta sa stea foarte mult in fata monitorului, ceea ce este o contraindicatie. Acestia vor incerca tot felul de jocuri noi , iar modul in care vad ei distractie fie ea online sau nu, se va schimba.
Ideea este ca orice fel de joc sau jocuri sunt bine venite si fac bine pentru sanatatea fiecarui om. Un om plictisit este un om bolnav, trebuie sa se distreze si el cumva, chiar daca doar virtual.
Sfatul meu este sa incercati aceste jocuri dragute de pe internet si cu siguranta veti privi altfel viata. Evident, daca va place sa socializati puteti incerca jocurile browser care au si aceasta faciliatate, ca sa spunem asa.