/Jocuri

Jocuri

Jocurile sunt cele ce ne fac sa mai uitam de problemele din viata de zi cu zi, de tot stresul cotidian si ne fac sa ne alaturam unei lumi magice, total paralela cu lumea in care traim, o lume creata numai din visele si din dorintele noastre. Asa, fiecare persoana isi cauta jocul care o defineste, care ar dori sa fie adevarat.
In zilele noastre, sunt mult mai cautate jocurile online, deoarece cele din copilarie au fost date uitarii odata cu raspandirea calculatorului si a internetului.
Cel mai mult, sincera sa fiu, mi-au placut acele jocuri cu papusi, sa le imbrac, sa le dau diferite haine (jocurile online, insa si confectionatul hainutelor pentru papusile mele).

Am inceput din ce in ce mai mult sa fiu preocupata de jocurile online, deoarece asa imi pot omora plictiseala si timpul liber. Cel mai placut joc in momentul acesta , mi se pare Metin, deoarece este ca o pasiune pentru mine si nu pot sa renunt oricat as vrea. Pot spune, fara frica si fara rusine, ca sunt dependenta de jocuri , iar parerea celor ce nu agreeaza jocurile, fie ele online, fie cele din copilarie, nu ma intereseaza.

TAGS: