/Interpretare vise

Interpretare vise

Visele sunt considerate ca fiind prima cale, metoda, folosita de oameni in descifrarea viitorului. Celelalte metode cum ar fi ghicitul, vrajitoria nu au fost demonstrate ca fiind eficiente in prevestirea unor evenimente viitoare. Visele in schimb au continuat permanent sa ne uimeasca prin diverse evenimente ce au fost prevazute prin intermediul unor vise . Nu toate visele sunt premonitorii insa exista o categorie de vise care deslusite, ne pot ajuta sa aflam cate ceva din viitorul nostru.

Oamenii de stiinta au cautat sa gaseasca o explicatie logica in ceea ce priveste semnificatia viselor. Insa cercetarile intreprinse nu au facut decat sa diversifice categoriile de vise. Astfel ca Freud in urma unor experimente a demonstrat ca pe langa visele premonitorii exista o alta categorie de vise numite vise telepatice. Rezultatele experimentelor lui Freud au confirmat ceea ce istoria a consemnat in numeroase randuri. Insa aceasta confirmare este singura din partea stiintei intr-un domeniu atat de vast si imposibil de controlat.

Visele spre deosebire de alte metode care prezic viitorul nu pot fi controlate si nici comandate, ele survin spontan si trebuie interpretate imediat. In acest sens de-a lungul timpului a fost creat un dictionar de vise. Daca in vremuri stravechi acesta era transmis din generatie in generatie, astazi oricine poate avea acces la un dictionar de vise, insa este foarte important sa folosim dictionarul de vise care are la baza vechile explicatii si semnificatii.

Un alt aspect foarte important in ceea ce priveste talmacirea viselor este si priceperea celui care interpreteaza visul. De foarte multe ori dictionarul de vise nu ne explica exact ceea ce se va intampla. Pentru o interpretare corecta este nevoie de toate elementele din vis, starea noastra emotionala din timpul visului si chiar dupa ce ne-am trezit. Este foarte important sa diferentiem visele premonitorii de celelalte grupe de vise.

Nu tot ceea ce visam poate avea o anume semnificatie, in general visele premonitorii isi lasa amprenta asupra starii noastre emotionale, pur si simplu simtim ca respectivul vis a fost unul mai aparte. Daca explicatia cautata in dictionarul de vise nu este una clara si satisfacatoare pentru noi, ar fi bine sa incercam sa cautam explicarea visului pe un forum specializat in interpretarea viselor. De multe ori o interpretare corecta ne poate feri sau macar pregati pentru un eveniment neplacut din viata noastra.