/Iata de ce parul tau este in permanenta gras!

Iata de ce parul tau este in permanenta gras!

Acest obicei este complet eronat, intrucat parul gras reprezinta un simptom al unei tulburari din organism, iar spalarea zilnica nu rezolva problema reala. Din contra, tulburarea poate fi agravata. Daca aspectul parului tau este unsuros in mod constant, probabil exista, in rutina zilnica, un lucru pe care il faci, care cauzeaza acest simptom; in aceasta situatie, trebuie sa faci niste schimbari in obiceiurile de zi cu zi.

Iata o lista cu lucrurile pe care nu ar trebui sa le mai faci, care cauzeaza probleme parului tau:

– Iti atingi parul mereu; te joci prin el, iti plimbi degetele prin el si asa mai departe. Mizeria si praful de pe degete intra in par, dandu-i aspectul unsuros.

– Nu este recomandat sa te speli pe cap zilnic, deoarece nu permiti formarea uleiului natural din par, ceea ce il face sa creeze si mai mult. Incearca sa iti speli parul de maxim 2-3 ori pe saptamana.

– Nu folosi prea mult balsam. Acesta poate fi util, insa daca este folosit in exces, poate deveni cauza unsurimii parului.

– Nu este recomandat nici sa iti pieptani parul in exces. La prima vedere, parul are un aspect matasos, insa in cele din urma va parea mai unsuros.

– Pieptanul sau peria trebuie sa fie mereu curate, fara reziduri de produse pentru par.

Sursa: Secretele.com