/Horoscopul tau saptamanal

Horoscopul tau saptamanal

Orice dimineata incepe diferit pentru toata lumea si in acelasi timp la fel pentru fiecare dintre noi. Exista lucruri pe care cei mai multi dintre noi le facem atat de des, incat au devenit tabieturi fara de care simtim ca primul pas a fost facut gresit.Cafeaua este, poate cel mai intalnit lichid de pe masa unor persoane care trebuie sa ajunga la serviciu de dimineata. Se savureza mai repede sau mai incet, dar nu inainte de un dus revigorant. Odata cu aceste trucuri care ne pun pe picioare mult mai repede decat alte metode traditionale, gasim ziarul. Ziarul este cel care ne leaga pe noi de lumea exterioara, pentru ca, nu-i asa, fiecare zi este o noua lume.

Dincolo de titlurile ostentative prezente pe primele pagini ale oricarui cotidian, gasim, la sfarsit, ceva careia nu-i putem rezista, indiferent de conditii: Pagina dedicata horoscopului. Aici este locul in care ne lasam prada imaginatiei si puterii de autosugestie. Odata adeverite cele cateva randuri din dosul ziarului, curiozitatea ne impinge spre horoscopul saptamanal. Aici lucrurile devin mai serioase, ele dezvaluindu-ne mult mai multe decat cele de o zi.

Profilurile astrologice reprezita elementul de stabilitate in horoscop. Ele nu tin cont de trecerea timpului sau de evenimentele importante din viata noastra. De exemplu, profilul pentru zodia fecioarei arata ca principiul de viata al celor nascuti sub acest semn este perfectiunea. Inteligenta si obiectivitatea vin doar sa intareasca acest principiu.

Sau, daca ne gandim la balanta, profilul astrologic al acestui semn sta sub semnul bunatatii. Balantele vor da mereu dovada de o mare blandete, cinste iar moralitatea isi va gasi un camin foarte bun aici.

Horoscopul saptamanal este la zi cu tot ceea ce se intampla in lumea astrelor, oferind predictiilor sale o calitate de invidiat.