/Frumusetea cu gene false

Frumusetea cu gene false

Cand vine vorba de frumusete, fiecare femeie ar fi in stare sa faca orice, asta incluzand bineinteles aplicarea de farduri, fond de ten, gene false si tot ce tine de machiaje si alte trucuri. Pentru fiecare in parte putem nota faptul ca exista trucuri care sa va poata ajuta in realizarea machiajelor exact asa cum va doriti dumneavoastra.

Spre exemplu, cand vine vorba de gene false, stim ca ele se aplica doar femeilor care au genele rare sau foarte subtiri. In aceste cazuri aplicarea lor va poate schimba look-ul la 180 de grade, astfel devenind o femeie cu o privire patrunzatoare, serioasa si sexy in acelasi timp.

Mai notam faptul ca o varianta foarte buna sunt extensiile de gene fir cu fir, oferindu-va un rezultat foarte aproape de natural, asta si datorita faptului ca extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale, printr-un proces nu foarte complicat, insa de lunga durata. Avantajul acestor extensii este acela ca odata puse, ele pot fi purtate si saptamani intregi avand o rezistenta iesita din comun la machiaj si atingeri, dar si la apa! Pentru extensiile de gene fir cu fir se necesita prezenta la salon din 3 in 3 saptamani, deoarece ele fiind lipite fir cu fir, ele cad treptat.

Extensiile de gene manunchi au ca avantaj faptul ca sunt usor de aplicat, dar si mult mai ieftine decat cele fir cu fir. Ele se lipesc cu un adeziv special, find buchetele de cate 6 gene, lipindu-se practic de cele naturale. Dezavantajul lor ar fi faptul ca ele au un aspect mai putin natural decat cele mai sus mentionate, dar si acela ca ele nu pot fi purtate o perioada lunga de timp.

Cele mai ieftine extensii de gene, dar si cele mai usor de aplicat sunt genele de tip banda, cu un aspect clar artificial, fiind formate dintr-o banda cu adeziv care se aplica deasupra liniei naturale a genelor dumneavoastra. Printre dezavantaje notam faptul ca ele nu sunt deloc rezistente dar si faptul ca nu par deloc naturale, ele putand fi aplicate o zi, maxim doua. Pentru cei cu saloane, am studiat putin piata si am gasit la Eyelash-Market extensii gene fir cu fir si gene false de o calitate foarte ridicata. Pe scurt puteti gasii tot ce tine de gene false si frumusete, fiind un magazin cu mii de produse din aceasta nisa.