/Despre terapia online

Despre terapia online

Un nou trend printre factorii de zi cu zi, este si terapia online. Daca te vei intreba de ce este terapia online pentru tine, iata cateva motive esentiale, dupa fiecare caz in parte. In cazul in care sunteti parinte si ati observat schimbari de comportament la copilul dumveavoastra, sau pur si simplu nu mai reusesti sa comunici cu el, terapia online este solutia.

Una dintre cele mai recomandate echipe pentru asa ceva este Webadviser.ro, care se recomanda a fi o echipa de profesionisti si specialisti, si care vin in sprijinul tau exact atunci cand ai nevoie, gasindu-ti solutii la orice intrebare pe care o ai.

 

Puteti apela la terapia online si daca sunteti intr-o relatie de cuplu si aveti diferite probleme (gelozie, nemultumiri), daca esti indragostit (de cine nu trebuie, gelozie si infidelitate) sau chiar daca suferi si esti stresat.

 

Continuand in aceeasi tema, terapia online presupune un aranjament de interactiune, intre terapeut si pacient, prin ajutorul programelor de comunicare audio si video puse la dispozitie in zilele noastre. Daca optati pentru o terapie online mai trebuie sa stiti faptul ca se va stabili  o legatura intre pacient si terapeut, la ore fixe, si avand in vedere activitatile propuse (in cazul copiilor).

 

Despre terapia online mai trebuie de stiut faptul ca este asemanatoare terapiei clasice, si au ca scop rezolvarea unor probleme si dificultati, insa nestiind sigur si neavand garantia ca aceste probleme se vor rezolva imediat. Aceste lucruri depind si de modul in care pacientul se implica in rezolvarea problemelor proprii.

Un lucru cel mai important in cazul terapiei online este si acela ca intre terapeut si pacient va trebui sa existe o ‘chimie’ (denumire pusa de specialisti), o relatie de compatibilitate online.

 

In cazul in care v-ati hotarat pe deplin sa apelati la serviciile Webadviser, sau pur si simplu daca mai aveti intrebari legate de acest mod de rezolvare a problemelor tale, te invitam sa discuti cu unul din experti accesand linkul urmator: https://www.webadviser.ro/specialisti/c/terapie-online