Despre manipularea video si foto

Pentru ca am fost mereu impresionat de materialele foto si video, mi-a placut mereu sa analizez anumite chestii tehnice, dar si sociale, in anumite postari a artistilor mari sau a oamenilor importanti din tara noastra.

In jurul lor sunt un numar foarte mare de persoane care asteapta ca ei sa faca un pas gresit pentru a produce o stire, un scandal sau doar niste carcoteli rautacioase care sa le strice starea de spirit a vedetelor.

Asa zisele ‘cancanuri’ sunt la ordinea zilei in zilele noastre, multi dintre cei care facand asa ceva, producand o sursa buna de venit, insa si multe judecati.

Cei care se ocupa cu manipulare foto si video au o munca extrem de grea, chiar daca nu sunt apreciati asa cum ar fi meritat. De exemplu, cei care editeaza filme porno romanesti, sunt mereu in priza si trebuie sa faca o treaba buna pentru ca se invart foarte multi bani in aceasta industrie.

Mai trebuie mentionat aici faptul ca aceste editari se fac impreuna cu o echipa bine pusa la punct, numeroasa de editori si regizori care sunt platiti regeste pentru acest lucru.

Editorii sunt foarte solicitati, chiar daca pare ca munca lor este una foarte relaxanta. De cele mai multe ori, sa stai pe scaun pentru cateva ore bune este mai obositor decat sa muncesti fizic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *