/Despre kinetoterapie

Despre kinetoterapie

Incepem acest articol prin a definii termenul de kinetoterapie, ca fiind un tratament terapeutic si care are ca scopreabilitarea fizica prin miscari programate cu ajutorul expertilor. Terapia are ca scop mentinerea si restabilirea functiei naturale, dar si performanta cat mai buna a corpului uman.

kinetoterapii

 

Multi spun ca aceasta terapie are ca scop doar reabilitarea fizica prin miscari programate, se inseala amarnic, kinetoterapia fiind foarte eficienta in nenumeroase afectiuni, prin care enumeram si bolile reumatismale, bolile ce tine de obstretica-ginecologie, afectiunile gastrice, respiratorii, afectiuni neurologice si chiar cele cardiovasculare.

Kinetoterapia se mai foloseste si in sedinte terapeutice pentru prevenire si curative.

O putem numi ca fiind o terapie noua a medicinii fizice, care poate avea recuperari rapide a pacientului fara complicatii in aceste procese.

 

Pe scurt, trebuie sa apelati cu incredere maxima la kinetoterapie mai ales atunci cand aveti probleme grave de sanatate, prin imposibilitatea de deplasare la treburile zilnice, ea ajuntandu-va la ameliorarea durerilor.

 

Kinetoterapia va mai poate ajuta foarte mult in procesul de recuperare dupa unele interventii chirurgicale la care ati fost supus.