/Curata rinichii o data la 3 luni si nu vei mai avea niciodata probleme de sanatate

Curata rinichii o data la 3 luni si nu vei mai avea niciodata probleme de sanatate

Rinichii reprezinta una dintre cele mai importante parti vitale din organism, avand rolul de eliminare a tuturor toxinelor si excesului de sare din corp. In orice caz, pentru ca ei sa functioneze mai bine, trebuie sa fie curatati din cand in cand. De fapt, rinichii absorb sarurile si toxinele de-a lungul timpului, tocmai de aceea o curatare o data la 3 luni este esentiala, asta pentru a impiedica formarea “nisipului” sau “pietrelor” atat de periculoase.

In randurile de mai jos iti voi prezenta un truc prin intermediul caruia nu vei “face” niciodata pietre la rinichi!
Ingredientele continute vor detoxifia rinichii si va imbunatatii functia lor. Pentru a-l prepara, vei avea nevoie de:.
O mana de frunze de patrunjel sau de coriandru
2 lamai
1 litru de apa
 
Mod de preparare:
Toaca marunt patrunjelul sau coriandrul si pune-le intr-un recipient. Adauga apa si acopera-le. Apoi, pune recipientul pe foc si lasa-le la fiert timp de 15-20 de minute. La final, ia-le de pe foc, lasa-le la racit, dar fara a le descoperi.
Dupa ce amestecul s-a racit, strecoara-l, adauga sucul de la cele doua lamai si depoziteaza bautura la frigider.
Lichidul trebuie consumat tot, intr-o singura zi. Poti sa-ti prepari o cantitate mai mare, asta pentru a nu mai pierde timpul sa ti-l prepari zilnic, ideea fiind aceea de a pastra proportiile.
Tratamentul se urmeaza timp de 14 zile, timp in care este recomandat sa consumati, pe langa remediu, un minim de 2 litri de apa pe zi.
Efectele vor incepe sa se observe dupa 3-4 zile de la inceperea tratamentului, observand in primul rand schimbarea culorii urinei.
Aceasta bautura este foarte eficienta si in cazul durerilor menstruale insa nu este indicata femeilor insarcinate.