/Cum scapam de transpiratia excesiva

Cum scapam de transpiratia excesiva

Pentru toti cei ce nu stiu, transpiratia la un om este un lucru (fenomen) normal, care ba chiar mai mult, ajuta organismul prin reglarea temperaturii corporale. Transpiratia apare atunci cand noi desfasuram diferite activitati de zi cu zi, si putem nota aici faptul ca un organism uman la un adult elimina circa 1 litru de transpiratie pe zi in medie. Transpiratia nu o putem acoperii niciodata cu deodorante sau parfumuri originale, dusurile dese fiind solutia ideala.

Totusi, contrar celor spuse mai sus, pentru a scapa partial de transpiratie, eficient si bine, trebuie sa apelam la deodorante. Acestea au mai multe roluri, printre care si acela de senzatie de prospetime, practic el anihiland mirosurile neplacute de transpiratie si nu numai.

O alta solutie ar fi si antiperspirantul, el avand un rol si mai bun, acela de a impiedica aparitia ei. Mai trebuie insa, sa tineti cont ca transpiratia in exces poate fi si simptomele unor boli, iar in acest caz trebuie sa faceti imediat un control la medicul dermatolog.

Ca principalele cauze ale transpiratiei, sunt anxietatea, emotiile, efortul fizic, consumul de cofeina, nicotina dar si starea de stres. Va putem recomanda deodorante originale si parfumuri armani, astfel ca dumneavoastra sa puteti masca pe o perioada scurta de timp mirosurile neplacute.