/Cum sa iti tonifiezi abdomenul

Cum sa iti tonifiezi abdomenul

Doriti sa va tonifiati musculatura si sa aveti parte de un aparat de fitness de ultima generatie? AbTronic X2 este solutia pentru aceasta dorinta. Abtronic X2 este un aparat de ultima generatie destinat tonifierii musculaturii prin intermediul electrostimularii. Tehnica secreta si speciala a acestui aparat este electrostimularea musculara (abreviere – EMS), o metoda speciala ce genereaza contractarea activa a muschilor, ceea ce inseamna ca iti lucreaza abdomenu fara sa mai fii nevoit sa faci tu eforturile. Electrostimularea muschiilor a fost creata pentru a ajuta recuperarea fizica la fizioterapie.

Acum EMS este folosit si in industria fitnessului pentru a te ajuta sa dobandesti silueta si musculatura pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Studiile arata ca electrostimularea muschiilor are un randament de pana la 7 ori mai mare decat randamentul pe care il da executarea exercitiilor normale. Abtronic X2 va va ajuta sa va tonifiati muschii si sa slabiti fara sa fie nevoie de aparatura sofisticata, de mers la sala, de tinut diete absurde si cure de slabire drastice. Prin stimulii electrici, contractia si relaxarea muschilor va fi determinata de aparatul Abtronic X2. Rezultatele sunt vizibile in timp scurt si va veti atasa de aparatul minune in lupta pentru silueta de invidiat.

Pachetul contine :

1x Curea AbTronic x2 cu doua canale de actiune

1x controller electronic AbTronic

1x Manual instructiuni

1x Plan de dieta

1x Ghid pentru incepatori

1x Mini curea

1x Gentuta pentru depozitare si transport

1x GEL Ab Tronic

Pretul aparatului este afisat pe website: click aici Abtronic X2.
Daca aveti alte preferinte in ceea ce priveste aparatura de fitness, puteti verifica aici mai multe produse la preturi competitive:aparate fitness

Galerie media – produs Abtronic X2

http://www.youtube.com/watch?v=bnmHZHOeLM0