/Clinica de ortopedie

Clinica de ortopedie

Nu cred ca e cineva care in decursul vietii nu s-a intalnit cu o fractura, fie ea de clavicula, de scapula sau chiar una deschisa, si astfel fiind nevoiti sa apeleze la fel de fel de doctori in vederea recuperarii lor. Fracturile in general sunt de mai multe feluri, iar prin netratare ele pot duce la diferite complicatii, amputari si chiar uneori decese. De aceea, e bine ca in momentul unei astfel de fracturi, sa apelati urgent la un medic sau la o clinica de ortopedie, in vederea consultui si eventual tratarii ei.

In general , un doctor ortoped, isi va da seama imediat dupa un mimin consult, despre afectiunea pe care o aveti, eventual fracturii, care dupa cum spunea este de mai multe feluri (fractura de cap radial, fractura de pilon tibial, fracturi deschise, fractura de scapula si clavicula sau chiar de epifiza distala de radius).

Spre exemplu, in cazul in care nu dispuneti de informatiile necesare, legate de acest aspect puteti consulta ortopedieclinica.ro, un site care vine in ajutorul celor care se confrunta cu astfel de probleme. Puteti afla o lista de medici ortopedici, articole despre fiecare fractura in parte, recuperare, si chiar puteti lua parte la un consul ortopedic online, ceea ce ar putea fi si mai usor in vederea unui verdict. Recomandarea noastra, este aceea de a consulta imediat un medic, indiferent de afectiunea pe care o aveti.