/Cel mai citit blog despre calatorii din Romania

Cel mai citit blog despre calatorii din Romania

Dupa cum se spune si in titlu , cel mai citit blog despre calatorii si nu numai din Romania , este de departe blogul lui Razvan Pascu . Razvan Pascu , Manager intr-o multinationala (ING) , i-a blogul ca pe o pasiune, calatorind mult cum ne spune si el de altfel , prin aproape toata Europa dar si in afara ei prin America de Sud si Asia . Pe blogul lui personal, RazvanPascu.ro , ne lasa mii de impresii calatorie , si nu numai, articole foarte frumoase legate exclusiv de calatoriile lui in Romania si in afara tarii.

Tot Razvan Pascu.ro este un blog dedicat tuturor celor care se pregatesc pentru o lunga calatorie in Romania sau in lume , un ghid turistic esential calatorilor , gasind informatii foarte utile despre anumite zone , dar si articole despre afaceri , salarii sau de ce nu idei de afaceri pentru cei care indraznesc sa aibe un viitor frumos . Nici ideile precum creeare unei mici afaceri online sau legate de cateva idei de afaceri nu le uita, dandu-ti in vedere anumite articole care sincer iti vor da o prima impresie in vederea pornirii unui mici afaceri.

Razvan nu uita nici de tara lui , Romania , aratand ca Romania are si ea , bineinteles frumusetile ei , si turism Romania fiind ca un primn obiectiv pentru el, ca orice roman gata sa isi laude tara!