Ce genuri de filme urmarim

Stilurile de filme pe care le urmarim ne pot defini pe noi ca oameni. Pentru ca aceste materiale se aseamana foarte mult cu cartile, o persoana care vizioneaza foarte multe filme se poate diferentia de celelalte persoane intr-un mod pozitiv pentru ca aceasta a deprins unele lectii de viata, chiar daca nu s-a intalnit personal cu ele.

 

Chiar daca multa lume spune ca o carte este mult peste un film, adevarul este undeva la mijloc deoarece si filmele pot produce un efect pozitiv pentru cei care urmaresc foarte multe astfel de materiale, devin mult mai organizati si maturi.

Indiferent de stilurile preferate, fiecare film are cate o lectie demn de invatat, lectie care ne va ajuta in viata mai mult sau mai putin. Genurile de filme sunt foarte diverse, incepand cu filme porno, acelea cu futai, si pana la filme de actiune, comedie, lupte, tehnice si lista poate continua la nesfarsit.

Dupa cum spuneam si in randurile de mai sus, fiecare film este gandit de regizorul acestuia intr-un anumit mod, pentru a se putea desprinde anumite invataturi din acestea.

Personal, prefer mai mult filmele mai linistite, genul romance fiind unul dintre preferatele mele, dar pot urmari cu placere si alte genuri precum comedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *