/Beneficiile unui masaj anticelulitic

Beneficiile unui masaj anticelulitic

Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu se fi luptat cu greutatea corporala si celulita, si anume acel tesut adipos care formeaza nodulii cu acelasi nume si formati din grasimi, toxine dar si apa. Lupta cu celulita poate fi una destul de apriga, ea fiind cu greu combatuta. Pentru asta va trebui sa optati pentru un masaj anticelulitic, care are nenumarate beneficii, printre care si acela de a avea un aspect fizic placut.

Unul dintre principalele beneficii alea acestui masaj este si acela de a stimula circulatia sanguina, eliminarea toxinelor din corp, oxigenarea tesuturilor dar si micsorarea tesutului adipos. Sedintele de masaj anticelulitic, facute la un salon de profesionisti, spre exemplu EnjoyBali, reduc celulita si in acelasi timp previn aparitia ei, dar si imbunatateste aspectul pielii, toate astea pe langa o relaxare imensa.

Dupa cum spuneam mai sus, realizarea unu astfel de masaj se poate face la saloane specializate, si in cazul in care miscarile nu sunt corect facute, celulita va fi greu de eliminat, sau poate chiar nu va fi eliminata.

Deasemenea el mai poate fi realizat si acasa, in timp ce faceti dus, dar asta numai cu o perie speciala. Pentru cei care nu stiu, masajul anticelulitic se va realiza doar impotriva fluxului sanguin, astfel incat circulatia sa fie bine stimulata.

intr-o sedinta de masaj se vor aplica doar miscari circulare si constante, si nu poate fi realizat daca pe acea zona in care doriti sa o masati se afla rani sau arsuri. Este ideal ca pentru realizarea lui sa se aleaga si diferite geluri si creme.

In sinea lui masajul anticelulitic este de mai multe feluri: masaj anticelulitic drenant (bazandu-se pe eliminarea lichidelor adunate in tesuturi), masajul anticelulitic care elimina aspectul de coaja de portocala (care se realizeaza cu miscari profunde, el fiind eficient inca de la prima sedinta).

Mare atentie dragelor, deoarece fie ca optati un masaj la un salon sau facut chiar de dumneavoastra, eficienta lui va aparea doar daca el este combinat cu o dieta sanatoasa si echilibrata!