Monthly Archives: February 2017

Cele mai bune zece plante pentru întărirea sistemului imunitar!

Sistemul imunitar depinde foarte mult de stomac pentru a rămâne puternic. Persoanele malnutrite sunt mult mai predispuse să dezvolte boli, în comparaţie cu cei care duc un stil de viaţă sănătos. Iată care sunt cele mai bune 10 plante pentru a-ţi întări sistemul imunitar:

Cinci lichioruri terapeutice la care nu te-ai fi gândit!

Pe lângă tincturi şi vinuri terapeutice, lichiorurile sunt de mare ajutor în terapiile naturale, mai ales pentru acele persoane care işi doresc un gust mai dulce. Am găsit câteva reţete pentru dumnevoastră şi vi le împărtăşesc cu drag:

Cand este mai bine sa bem lapte: dimineata sau seara?

Să îţi începi ziua consumând un pahar cu lapte poate suna asemeni unui pas bun spre o alimentaţie nutritivă, însă nu este chiar aşa deoarece poate îngreuna digestia, ducând la arsuri gastrice şi balonări.
Din copilărie avem convingerea că laptele este unul dintre cele mai bune alimente, iar o mare parte dintre noi continuăm să consumăm lapte şi în următoarele etape ale vieţii.

Cum să cureți ficatul si rinichii folosind 3 ingrediente simple.

Cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru organismul tău este să-l detoxifici, astfel vei elimina toate toxinele şi îl vei încărca treptat cu energie pozitivă. Un tonic excelent pentru detoxifierea organismului vine din Estul Europei şi are drept ingredient principal sfecla roşie.

Sfaturi și tratamente pentru furunculoză!

În furunculoză se recomandă numai plante medicinale cu proprietăţi antibiotice, antiseptice, astringente, depurative, dezinfectante şi diuretice, cu rol în anihilarea activităţii bacteriei responsabile.

Înmoaie picioarele zilnic în acest amestec pentru a elimina toxinele și pentru a îmbunătăți circulația sângelui!

Secole la rândul, oamenii din întreaga lume au folosit sarea Epsom pentru proprietăţile sale detoxifiante sau pentru a-şi curata casă ori grădina.  Această sare este ieftină şi o poţi găsi la orice magazin sau plafar…

Scapă de migrene, anemie și tuberculoză cu aceasta metodă simplă de vindecare!

Cura de aer ajută la vindecarea a numeroase afecţiuni, printre care: anemia, tuberculoza, neurastenia, migrenele şi otrăvirile cu diverse substanţe.Pentru afecţiuni ale plămânilor se procedează astfel: dacă bolnavul se simte slăbit, va sta în pat, bine învelit şi se vor deschide larg ferestrele camerei în care se află, de cel puţin cinci, şase ori pe zi.

Antiinflamatorul natural care elimină durerile articulare dintr-o înghițitură!

Durerile de spate, de picioare sau articulare îţi îngreunează activităţile din viaţa de zi cu zi? Cercetările arată că durerile cronice, sub forma fibromialgiei, se pot datora sensibilizării centrale. Anumite chimicale ( cum ar fi zaharul, glutenul…etc) din alimente pot fi responsabile cu apariţia acestor sensibilităţi.

Acestea sunt alimentele pe care NU trebuie să le consumi dacă ai dureri articulare. Iți pot amplifica inflamația!

Articulaţiile pot produce destul de mult discomfort, dacă sunt inflamate. Afecţiunile articulare pot varia de la moderat, sever sau cronic.Principala cauza a durerilor articulare sunt guta, lupusul, accidentările, fibromialgia sau dislocarea. Durerile articulare se pot agrava dacă mâncăm anumite alimente.