Monthly Archives: January 2017

Semnificatia aparitiei durerilor la degetele de la picioare

Laba piciorului este punctul nostru de sprijin pe pământ, partea pe care stă şi de care se foloseşte corpul nostru pentru deplasări şi mişcări. Degetele de la picioare reprezintă terminaţiile fine ale acestui punct de sprijin.

Copii si activitatile lor

Stim cu toti cat de important este ca cel mic sa creasca prin jocuri educative si practic sa isi utilizeze tot timpul de care dispune. Inca de la varste fragede, baietii spre exemplu se axeaza pe jocuri precum fotbalul, intrand mai apoi in activitati cu fetitele, apeland la sotron si multe altele.

Prepară acest amestec pentru vindecarea infecţiei sinusurilor şi a gâtului!

Oregano este nu numai un condiment foarte popular, ci şi un potenţial remediu pentru diferite boli şi afecţiuni. Oregano conţine numeroşi nutrienţi importanţi precum quercitină, luteolin-7-0 glucozidă, eriocitrină, apigenin-7-0 glucozidă şi luteolină.

Scapă de respirația urât mirositoare, urmând aceste sfaturi simple

Cunoscută sub denumirea știintifică de halitoză, respirația urât mirositoare poate surveni când nu te aștepți, din diverse cauze, și, în mod sigur, nimănui nu-i convine să accepte acest inconvenient, ce se poate transforma rapid într-un adevărat handicap.

Ce trebuie sa mancam dimineata pe stomacul gol

Orice nutriţionist poate spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, deoarece conţine foarte mulţi nutrienţi, însă este important să cunoşti şi ce alimente trebuie consumate dimineaţa pentru a te bucura de aceste efecte.

Sase sfaturi pentru a alina durerile de gamba

Durerile de gambe pot fi produse de o gramadă de probleme, precum afecţiuni ale spatelui, spasme musculare, infecţii sau leziuni ale nervilor, răni sau afecţiuni ale asterelor şi venelor. Boli, precum diabetul, hipertensiunea sau nivelul crescut al colesterolului, pot duce la îngustarea arterelor. Fumatul este, de asemenea, un factor agravant.

Coaja de lamaie te poate scapa de durerile articulare

Lămâile se numără printre cele mai populare fructe din lume. Aceste fructe citrice abundă în vitamina C, antioxidanţi şi nutrienţi esenţiali atât de necesari menţinerii unei sănătăţi optime.  Dar lămâia nu este folosită doar ca aliment, ci şi pentru proprietăţile sale medicinale puternice. Citricele întăresc sistemul imunitar şi grăbesc recuperarea după răceli, gripe şi infecţii.

Cum sa rezolvati un carcel la gamba in toiul noptii

Dacă vă treziţi din somn cu cârcei în muşchii gambei, vreţi, desigur, să scăpaţi de durere şi să împiedicaţi repetarea lor şi în alte nopţi. Iată ce aveţi de făcut:

Cum poţi depista dacă praful de turmeric cumpărat este contrafăcut sau autentic

Turmericul este un condiment şi un remediu medicinal naturist deosebit de puternic. Această rădăcină joacă un rol esenţial în medicina ayurvedică, unde se foloseşte de mii de ani pentru vindecarea inflamaţiei. Potrivit cercetătorilor moderni, turmericul posedă proprietăţi antiinflamatorii şi antioxidante incontestabile.