Monthly Archives: September 2016

Tratamentul pentru ateroscleroza, hipertensiune si hipercolesterolemie

In ultimii ani, bolile cardiovasculare precum ateroscleroza, hipertensiunea si hipercolesterolemia s-au inmultit ingrijorator, in mare parte ca rezultat al alimentatiei nesanatoase si a sedentarismului. Netratate, aceste boli pot avea consecinte letale.

Cum sa cumperi haine pentru nou-nascut

Ce trebuie sa avem acasa la sosirea nou-nascutului, este o problema ce se revarsa la tot mai multa lume, iar pentru unii dintre noi, devine cu adevarat principala problema. Printre articolele necesare, putem enumera hainutele, articole de puericultura mica (biberoane, suzete) si mare (in care intra patutul de lemn, salteaua, lenjeria).

Despre kinetoterapie

Incepem acest articol prin a definii termenul de kinetoterapie, ca fiind un tratament terapeutic si care are ca scopreabilitarea fizica prin miscari programate cu ajutorul expertilor. Terapia are ca scop mentinerea si restabilirea functiei naturale, dar si performanta cat mai buna a corpului uman.

Simptomele cancerului pe care multi le ignora

Din nefericire, cancerul afecteaza in prezent un numar coplesitor de mare de oameni! Este o boala de temut, asa ca este foarte important sa stii sa recunosti semnele care prevestesc instalarea ei. Marea problema este ca majoritatea oamenilor ignora acesta simptome chiar si atunci cand le cunosc!

Totul despre ambliopie

Ambliopia este o afectiune a ochilor, numita de experti si ‘ochiul lenes’, si manifestandu-se prin vederea slaba a unui dintre ochi. Se spune ca ambliopia apare in general in copilarie, si poate fi catalogata ca fiind usoara, moderata sau severa.

Scapa de balonare prin metode naturale

Balonarea este rezultatul unei proaste digestii. Fermentatia in intestin a alimentelor consumate haotic contribuie la formarea gazelor. Printre alte cauze se pot aminti alergiile alimentare, flora intestinala afectata de unele medicamente, o aerofagie crescuta dupa masa sau provocata de guma de mestecat.

7 alimente care omoara celulele de cancer

Noile cercetari medicale au descoperit ca aceste 7 alimente pe care ti le prezentam astazi sunt extrem de benefice in bolile de cancer, deoarece inhiba inmultirea celulelor bolnave. Cele 7 alimente vindecatoare s-au dovedit a fi chiar mai puternice decat chimioterapia. Si este vorba numai despre alimente delicioase!

Despre terapia online

Un nou trend printre factorii de zi cu zi, este si terapia online. Daca te vei intreba de ce este terapia online pentru tine, iata cateva motive esentiale, dupa fiecare caz in parte. In cazul in care sunteti parinte si ati observat schimbari de comportament la copilul dumveavoastra, sau pur si simplu nu mai reusesti sa comunici cu el, terapia online este solutia.

Cum poti dormi mai bine

Insomniile sunt provocate, de obicei, de surmenajul psiho-social (stres permanent, conflicte familiale sau profesionale). O tulburare a ritmului de adormire si de trezire (de exemplu, la cei care lucreaza noaptea) poate avea, de asemenea, un efect negativ asupra calitatii somnului, dar acesta poate fi afectat si de zgomot, tulburari digestive, abuz de alcool.