Monthly Archives: August 2016

Tratament de crestere a parului

Toate femeile isi doresc un par lung, stralucitor si plin de volum, iar pe piata exista foarte multe produse, care promit sa faca minuni cu parul lor, insa toate aceste cosmetice sunt scumpe si ineficiente.In acest articol, va prezentam un tratament care ajuta la cresterea parului, facandu-l mult mai sanatos, in acelasi timp!

Alimente care ingrasa, dar care sunt foarte bune pentru sanatate!

Ni se spune aproape zilnic, prin tot felul de mijloace, ca alimentele grase ingrasa, iar unii am inceput sa acceptam informatia ca fiind reala. A venit timpul sa stabilim adevarul si sa stopam eliminarea grasimilor respinse de dictatura dietelor, pe motiv ca, in realitate, unele produse foarte grase sunt excelente pentru sanatate.

Beneficiile unui masaj anticelulitic

Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu se fi luptat cu greutatea corporala si celulita, si anume acel tesut adipos care formeaza nodulii cu acelasi nume si formati din grasimi, toxine dar si apa. Lupta cu celulita poate fi una destul de apriga, ea fiind cu greu combatuta.

Frumusetea cu gene false

Cand vine vorba de frumusete, fiecare femeie ar fi in stare sa faca orice, asta incluzand bineinteles aplicarea de farduri, fond de ten, gene false si tot ce tine de machiaje si alte trucuri. Pentru fiecare in parte putem nota faptul ca exista trucuri care sa va poata ajuta in realizarea machiajelor exact asa cum va doriti dumneavoastra.

Despre aparitia acneei

De la la alunite, linii fine si riduri pana la acnee, la orice varsta, pielea este oglinda organismului si a sistemului imunitar. Tenul arata sanatatea ficatului nostru, a rinichilor, dar si a intregului tub digestiv. Sanatatea pielii vine din interior, de aceea alimentatia si hidratarea joaca un rol hotarator…..