Monthly Archives: April 2016

Cum sa conservi lamaile pentru a te bucura de beneficii uimitoare asupra sanatatii!

Lamaile conservate reprezinta un ingredient principal in bucataria indiana si nord africana, iar beneficiile consumului lor sunt uimitoare. Lamaile aduc un plus oricarei rutine care tine de sanatate, iar versiunile fermentate sunt de o complexitate extraordinara, putand fi intrebuintate in bucatarie, aproape la orice preparat.

Apasa-ti degetul aratator timp de 60 de secunde: Intreaga lume este uimita de efectul pe care acest truc il are asupra organelor!

Nu este nevoie sa iti umpli corpul cu medicamente pline de chimicale, avand in vedere ca exista metode mai sigure si naturale de alinare a durerii. Reflexologia pretinde ca fiecare punct din corpul nostru este conectat cu mainile noastre.

Sa o ajutam pe Izabela Boghiu!

Izabela Boghiu, o tanara de 27 de ani din Targoviste, a fost diagnosticata in urma cu 4 ani cu o tumoare pe creier. Acest diagnostic i-a schimbat radical viata si a suferit o operatie si sedinte de radioterapie pentru a se vindeca. Timp de aproximativ doi ani s-a simtit mai bine, insa in urma cu 4 luni tumoarea a recidivat urmand un lung sir de sedinte de chimioterapie.