Monthly Archives: January 2016

5 alimente pe care nu ar trebui sa le consumi niciodata daca vrei sa nu iei in greutate si sa slabesti

Indulcitori artificiali, lapte de soia, paine din faina integrala, margarina, sucul de portocale – aceste alimente par o alegere inteleapta cand vine vorba de o dieta sanatoasa, insa lucrurile nu stau tocmai asa.
Ce au ele in comun? Daca vrei sa ai corpul mult visat, stai la distanta de acestea! Indulcitorii artificiali sunt produse obtinute chimic, fabricati in laborator, care dauneaza organismului si care pe termen lung se transforma in grasimea de care noi, de fapt, incercam sa scapam consumandu-i.

Ulcerul varicos

De regula, ucerul varicos apare in contextul in care persoana in cauza sufera si de alte afectiuni precum cele arteriale si cele venoase. La cei mai multi dintre pacienti situatia implica ulceratii mixte cauzate de combinatii ale acestor afectiuni. De aceea se poate spune ca principala cauza de aparitie a ulcerului varicos sunt insuficientele venoase. Situatiile in care venele nu functioneaza normal, sunt acelea in care sangele din picioare nu se intoarce la timp in inima si pe acest fond se constata cresterea presiunii sangelui. Presiunea ridicata poate duce la umflarea picioarelor si la aparitia unor leziuni pe pielea care se subtiaza si se umfla ajungandu-se la ulceratii.