Monthly Archives: July 2014

Cate portii de legume si fructe trebuie sa mancam pentru a fii sanatosi

Cinci porții de fructe și legume pe zi sunt suficiente pentru a reduce semnificativ riscul de deces, indiferent de cauză, potrivit unui studiu publicat miercuri și preluat de AFP. În timp ce un studiu anterior, dat publicității în luna aprilie de cercetătorii de la University College London, estima că este nevoie de șapte sau mai multe porții de fructe și legume pentru a atinge acest obiectiv, cercetătorii americani au demonstrat că mai mult de cinci porții pe zi nu au un efect benefic suplimentar. 

Magazinele online de medicamente

Cumparaturile au fost dintotdeauna o necesitate dar si un hobby pentru multi dintre noi, iar odata cu evolutia tehnologica cumparaturile online au crescut in topul preferintelor tuturor prezentand o multime de avantaje de care clientii in numar din ce in ce mai mare se bucura in fiecare zi. Poti cumpara online tot ce doresti si ai nevoie cu doar cateva clickuri si astfel esti scutit de drumuri si de timpul pierdut prin magazine, trebuie doar sa astepti curierul sa iti aduca pachetul si ai scapat de batai de cap inutile.

Aspirina nu este “cel mai bun” medicament în prevenirea afecțiunilor cardiace

Medicii ar trebui să folosească mai degrabă medicamente mai noi decât aspirina pentru a trata afecțiunile cardiace comune, spun noile linii directoare pentru National Health Service din Anglia și Țara Galilor, informează BBC.  Institutul National de Sănătate și Excelență în Îngrijire susține că substanțele medicamentoase anticoagulante, cum este warfarina, sunt mai bune pentru cei cu fibrilație atrială, afecțiune care poate crește riscul de accident vascular cerebral. Experții spun ca majoritatea medicilor fac deja acest lucru, iar această recomandare va afecta de acum înainte sute de mii de pacienți.