Monthly Archives: February 2012

Haine online

Inainte de fiecare petrecere sau de vreun eveniment, referindu-ma la nunta, botez, onomastice si altele, trebuie sa ne gandim bine cu ce ne imbracam. Ne-am saturat sincer sa fiu, sa cotrobaim prin toate magazinele acelea de ‘firma’, la preturi exorbitante, si o calitate josnica.(nu cred ca sunt singurul care are parerea asta).

Pentru asta lumea din ziua de azi, au inceput sa cumpere haine online , haine puse la dispozitie de diferite magazine virtuale, produse de o inalta calitate, si la preturi excelente,  specializate pe aceasta ramura. Magazinele online din ziua de azi, sunt din ce in ce mai accesate de multa lume, multi dintre noi incepand sa achizitionam diferite produse , fie ele si haine barbati, haine pentru copii si diferite alte chestii.

Cumpararea unui produs se poate face foarte usor, confortabil de acasa, comandand cu usurinta o haina, direct de pe site, si paltind prin sistem rambursabil, asta dupa ce produsul ajunge la dumneavoastra.

Bancuri

Ca un navigator de internet inrait, am hotarat intr-o zi sa creez un site de divertisment, cu diferite chestii funny, poze si multe alte chestii care sa incante si sa distreze lumea. La inceput nu stiam exact ce sa pun pe el, si am incercat sa preiau de la nisele apropiate dferite articole, printre care si bancuri , poze care sa iti taie respiratia, videoclipuri cu reclame dintre cele mai cunoscute din lume, si multe altele…

Sa fiu sincer, multor prietenii le-a placut, si am inceput sa adun vizitatori zlnic, din ce in ce mai multi, facand incet-incet trafic bun pe blogul meu, chiar daca el era la inceput. Totusi mi-am dat seama ca divertismentul nu se ‘mananca’ asa bine in Romania, precum am considerat inainte sa ma apuc de blog.

Despre sanatate

Stim cu toti cat de importanta e sanatatea pentru un om, si cat de important este totodata apelarea la o dieta sanatoasa, fara a avea repercursiuni grave, asupra sanatatii. Ovia.ro va poate oferii informatii atat de necesare pentru noi, legate de sanatate si diferite diete, chiar informandu-ne cum sa te mentii in forma fara dieta .

Portalul ovia.ro ne mai pune la dispozitie articole interesante despre frumusete si informatii (cu tot ce curprinde ele,incluzand ingrijire, make-up, hairstyle),despre relatii (referindu-ne la tot ce tine de clupluri, sex, social si mamici), totul despre lifestyle (cu informatii despre designul interior, cariere si atitudini), o categorie spirit (avand in vedere biografii, concepte, literatura si zodiac) si o comunitate cu foarte multi membrii gata sa iti raspunda intrebarilor la care tu doresti raspunsuri utile.

Alimentele ar putea fi vândute în curând în ambalaje comestibile

O echipă de cercetători americani ar fi pus la punct un material biodegradabil şi comestibil, care ar putea fi utilizat la fabricarea sticlelor şi recipientelor pentru produse alimentare, scrie 7sur7.be.
Profesorul David A. Edward, cercetător şi inginer în biologie medicală la Universitatea Hravard, ar fi realizat, împreună cu echipa sa, un material biodegradabil rezistent, care ar putea înlocui plasticul. Materialul va putea, potrivit OCWWeekly, să fie cojit şi chiar mâncat. Se pare că în laborator s-au realizat deja o cutie de gaspacho cu aromă de roşii, o sticlă de suc de portocale cu aromă de portocale sau un o cutie de vin cu gust de struguri.

Prof. dr. Streinu Cercel: Bolile rare sunt în număr mare, puterea de diagnostic este limitată

Bolile rare sunt în număr mare, însă puterea de diagnostic este limitată, a declarat miercuri prof. dr. Adrian Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, cu prilejul conferinţei “Bolile rare în clinică şi în laborator”.
Acesta a menţionat că aproximativ 30% dintre nou-născuţi sunt afectaţi de aceste boli şi din păcate aceste afecţiuni duc la decesul lor.

Consumul de canabis dublează riscul de accident rutier

Consumul de canabis în cele 12 ore care preced conducerea maşinii dublează riscul de a provoca sau de a suferi un accident rutier, arată un studiu al British Medical Journal, menţionat de cotidianul Le Soir.
Cu cât cantitatea de canabis consumată este mai mare, cu atât creşte riscul de accident, se mai spune în studiul desfăşurat pe 50.000 de persoane. Circa 15% dintre conducătorii auto cu vârste cuprinse între 17 şi 39 de ani recunosc că au consumat canabis cu până la 12 ore înainte să se urce la volan.

Tot mai mulţi oameni suferă de…nomofobie

Sunteţi neliniştit când n-aveţi telefonul mobil la îndemână? Aveţi palpitaţii numai la gândul că l-aţi putea pierde? Aveţi un telefon de rezervă dacă nu-l puteţi folosi pe cel obişnuit? Luaţi telefonul cu dvs. când vă culcaţi? Dacă aţi răspuns ‘da’ la cel puţin una din cele patru întrebări aţi putea suferi de nomofobie.
Nomofobia – sau teama de a nu a avea telefonul mobil – afectează tot mai mulţi oameni, arată un studiu difuzat de SecurEnvoy, firmă specializată în parolele digitale, şi menţionat de Los Angeles Times. Sondajul realizat online de SecurEnvoy a arătat că, din 1.000 de persoane intervievate în Marea Britanie, 66% se temeau să nu-şi piardă telefonul mobil.

Program gratuit de depozitare a celulelor stem recoltate la naştere din sângele ombilical

Un program gratuit privind depozitarea celulelor stem recoltate din sângele şi ţesutul cordonului ombilical al nou-născutului este lansat în România de Cryo Stem Health – partenerul român al băncii nr.1 de celule stem din Europa Cryo-Save.
Acest program internaţional ”Cost-free Family Donation” este creat special pentru a oferi familiilor din România ocazia de a depozita celulele stem din sângele şi ţesutul cordonului ombilical al nou-născutului în mod gratuit, cu scopul de a trata în viitorul apropiat o rudă (frate/soră/mamă/tată) ce este deja diagnosticată cu o boală ce poate fi tratată cu celule stem, se arată într-un comunicat.

Interpretare vise

Visele sunt considerate ca fiind prima cale, metoda, folosita de oameni in descifrarea viitorului. Celelalte metode cum ar fi ghicitul, vrajitoria nu au fost demonstrate ca fiind eficiente in prevestirea unor evenimente viitoare. Visele in schimb au continuat permanent sa ne uimeasca prin diverse evenimente ce au fost prevazute prin intermediul unor vise . Nu toate visele sunt premonitorii insa exista o categorie de vise care deslusite, ne pot ajuta sa aflam cate ceva din viitorul nostru.