Monthly Archives: September 2011

Alico Asigurari Romania sustine campania pentru renovarea Spitalului de Copii Sf. Maria din Iasi

Alico Asigurări România susţine campania umanitară de strâgere a fondurilor necesare pentru renovarea Spitalului de Copii Sf. Maria din Iaşi, cea mai importantă unitate sanitară din regiunea de nord-est a ţării, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Ancheta la Ambulanta Brasov va mai dura cateva zile

Cercetarea declanşată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov la Serviciul de Ambulanţă, în urmă cu două zile, este în plină desfăşurare şi va mai dura, a declarat joi, pentru AGERPRES, prim-procurorul Sanda Mateş.
”Dosarul este deschis pentru abuz în serviciu. Se fac cercetări, deocamdată ancheta este la început şi cu siguranţă va mai dura câteva zile bune”, a precizat Sanda Mateş.

Botosani: Angajatii din Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati picheteaza Consiliul Judetean

Aproximativ 150 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au pichetat, joi dimineaţă, sediul Consiliului Judeţean (CJ), solicitând consilierilor judeţeni să susţină proiectul de hotărâre privind comasarea Spitalului Mavromati cu Spitalul de Pediatrie, Spitalul de Obstretică şi Ginecologie şi Spitalul de Psihiatrie.

Botosani: Comasarea spitalelor, respinsa de consilierii judeteni

Comasarea Spitalului Judeţean de Urgenţă ‘Mavromati’ Botoşani cu Spitalul de Copiii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie nu va avea loc, în urma votului negativ de joi dat de consilierii judeţeni.
Proiectul de hotărâre privind comasarea celor patru spitale a primit 14 voturi ‘pentru’, 13 ‘împotrivă’ şi cinci abţineri, fiind astfel respins. Este pentru a treia oară când Consiliul Judeţean (CJ) nu poate adopta măsura comasării spitalelor din subordine, pe fondul votului negativ al consilierilor opoziţiei, care doresc ca Spitalul de Copiii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie să rămână unităţi spitaliceşti independente.

Campania “O viata poate depinde de tine!“ a fost lansata

Campania de informare şi educare publică ”O viaţă poate depinde de tine!”, privind acordarea primului-ajutor în situaţii de urgenţă şi folosirea corectă a numărului de urgenţă 112, a fost lansată joi.
Campania, lansată de Asociaţia React şi Vodafone România, îşi propune să promoveze importanţa măsurilor de prim-ajutor atât în ceea ce priveşte accesul rapid la asistenţa de specialitate, prin apelarea numărului de urgenţă 112, cât şi în ceea ce priveşte corectitudinea realizării manevrelor de prim-ajutor până la sosirea ambulanţei.

Chavez internat de urgenta in spital, potrivit unui cotidian din Miami; Caracasul dezminte

Preşedintele venezuelean, Hugo Chavez, a fost internat de urgenţă marţi dimineaţa în spitalul militar din Caracas din cauza unei insuficienţe renale, potrivit cotidianului Nuevo Herald care apare la Miami /SUA/, informaţie dezminţită miercuri de ministrul venezuelan al informaţiilor, Andres Izarra, informează joi AFP.

Copiii lui Michael Jackson au fost socati sa-si vada tatal in agonia mortii

Şeful securităţii lui Michael Jackson a povestit miercuri, în a doua zi a procesului pentru omor involuntar al medicului Conrad Murray, că copiii regelui pop au văzut, vizibil şocaţi, trupul în agonie al tatălui lor, înainte ca acesta să fie spitalizat în ziua decesului, relatează AFP şi AP.

Saltele produse de fabrica saltex mob

Cel mai bun distribuitor online de saltele, expert-saltele.ro va recomanda acele produse de fabrica saltex mob . Saltelele de la Saltex au o garantie de 36 de luni . Saltelele ortopedice sunt cunoscute de catre cumparatori sub denumirea de saltele relaxa , sunt pe plasa de arcuri si fac parte din categoria clasica de saltele . Saltele superotopedice Lux , este o saltea de o calitate superioara celor ortopedice si sunt destinate clientilor pretentiosi si care vor sa previna probleme cu coloana vertebrala. Aceasta saltea dispune de fata de vara si de iarna. Saltele Pocket Spring , ofera un suport perfect pentru tine si partenerul tau si face parte din categoria saltelelor cu o duritate medie. Arcurile saltelor pocket spring sunt realizate dintr-o sarma cu durabilitate si flexibilitate sporita . Saltelele Memory Foam, este o saltea ergonomica de o calitate superioara fabricata dintr-un material foarte special : memory foam – material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune.

Pentru mai multe detalii legate de aceste tipuri de saltele , si de multe altele , va invit sa accesati siteul distribuitorului , expert-saltele.ro .

Botosani: USL vrea sa preia, pentru sase luni, administrarea Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati

Uniunea Social Liberală (USL) intenţionează să preia administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, co-preşedintele filialei din Botoşani a USL, deputatul liberal Florin Ţurcanu.
Potrivit acestuia, planul are în vedere schimbarea managementului Spitalului Judeţean astfel încât, peste şase luni, acesta să îndeplinească principalele condiţiile pentru încadrarea unităţii în gradul III de clasificare.
Soluţia USL se doreşte a fi o alternativă la proiectul de comasare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati cu Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Psihiatrie.